Introductie Body Language en Micro-expressie

Ik vond de training goed, een inspiratie om mee te nemen en verder over na te denken. Leuke filmpjes, toffe quiz, goed rollenspel – ja eigenlijk een heel leuk begin van de dag. De trainers zorgden voor een fijne en veilige sfeer in de ruimte.
Fenno Verdaasdonk, eigenaar trainingsbureau Captain Talent en Social Innovator
De training heeft me veel geleerd over wie ik ben en hoe ik naar de dingen kijk. Het is echt een hele ervaring, dit was vooral dank zij de manier van trainen die niet alleen vroeg om te luisteren maar vooral zorgde dat je mee ging doen. Raymond Oostveen, creatieve coach voor mensen en merken

“Ik zie wat je zegt.”

Wist jij dat er niet zoiets bestaat als ‘een geheimzinnig stelsel van emoties’ in je lichaam waar je aan bent overgeleverd? Maar dat je brein continu voorspellingen doet, en op basis van die voorspelling een emotie oproept? En dat je jouw emoties en je eigen gedrag dus kunt beïnvloeden?

Dit is slechts een van vele onderwerpen die we in de introductie behandelen. We nemen je mee in hoe body language en micro-expressie ontstaat in je lichaam, welke inconsistenties in lichaamstaal je kunt onderscheiden en hoe je micro-expressies kunt duiden. We leren je hoe je verborgen emoties kan herkennen en leugens kan ontdekken.

Waarom is een introductie body language interessant?

Slechts 10% van de totale boodschap zijn de woorden die we uitspreken. De overige 90% van de informatie wordt overgebracht via non-verbale communicatie (lichaamstaal, micro-expressies en stemgebruik). Met al die informatie doen we relatief weinig. En dat is zonde.

Kennis van body language maakt dat je beter kunt samenwerken met anderen; je ziet de dingen die voorheen verborgen waren. En nog steeds verborgen zijn voor veel van jouw collega’s. Dat biedt je een strategisch en empathisch voordeel. Ook stelt het je in staat om een verbindende rol te spelen in samenwerking met anderen.

Voor wie is deze introductie interessant?

Voor iedereen die zijn of haar communicatie wil verbeteren en verdiepen. Zowel privé als zakelijk. Er is geen specifieke vooropleiding nodig om deel te nemen aan de introductie.

Na het volgen van de introductie:
  • Kan je non-verbale signalen van bij mensen herkennen.
  • Ben je in staat om inconsistenties in gedrag en gezichtsuitdrukkingen te plaatsen en te verklaren.
  • Kan je een inschatting maken van hoe iemand in een relatie of gesprek zit en daar een betekenis aan geven.

Voor wie

Voor iedereen die meer wil weten over lichaamstaal en micro-expressie en hoe je dit kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Wanneer

  • Do 21 nov 2019, 09:30-12:30 uur, Rotterdam

Deelname

  • Kosten: €195,- per persoon
  • Duur: 3 uur
  • Groepsgrootte: min. 6 tot max. 12 personen
  • Vereist kennisniveau vooraf: geen

In-company trainingen worden op maat aangeboden.

Inschrijven voor de open training

Training Body Language en Micro-expressie

Gastspreker

Teambuilding

Aanvragen van een in-company training

Training Body Language en Micro-expressie
Menu